Over ons

Over ons

Mijn naam is Ivo Oosting, aangenaam. Als makelaar heb ik de afgelopen 20 jaar in deze omgeving gewerkt en ben mede-eigenaar geweest van een makelaarskantoor in Haaksbergen. Daar ben ik mee gestopt omdat ik het anders wil doen. Persoonlijker. Meer onderscheidend. Onder de naam Oosting Makelaardij wil ik bewijzen dat het loont om meer aandacht te besteden aan de verkoop van een woning, omdat de standaardaanpak niet goed genoeg is.

Samen met u als klant

Het lijkt wel alsof makelaars totaal geen moeite doen om de positieve punten van een woning te benadrukken, maar het standaardrijtje met gegevens invullen. Je gaat daardoor op in de grijze massa. Benadruk bijvoorbeeld eens de ligging van de woning of het feit dat je vlakbij een park kunt wonen. Anders doe je de verkoper van de woning tekort.

Ik vind dat huizenverkopers beter verdienen dan een standaardverhaal. Zeker in deze crisistijd zouden makelaars veel beter hun best moeten doen voor hun klanten. Dat is precies wat ik voor ogen heb met Oosting Makelaardij. Ik wil samen met u als klant uw woning zo goed en snel mogelijk verkopen. We hebben immers hetzelfde doel. Zowel u als wij hebben er baat bij dat de woning snel en tegen een zo goed mogelijke prijs verkocht wordt. Daar moeten we dus samen aan werken.

Persoonlijke communicatie

Een ander belangrijk onderwerp waarop Oosting Makelaardij het anders wil doen dan concurrenten is het persoonlijke contact met klanten. Veel mensen die nu hun woning te koop hebben staan, hebben het idee dat de makelaar alleen contact met ze opneemt als er geld te halen valt. Bijvoorbeeld als er wordt gebeld om deel te nemen aan een Open Huis, waarvoor bij deelname moet worden betaald. Oosting Makelaardij staat voor veel intensiever contact met de klant. Positief contact, waarbij we samen nadenken over onderscheidende manieren om de woning te verkopen.

Bent u ook toe aan de verfrissende aanpak van Oosting Makelaardij?

Kom eens langs aan de Molenstraat 5a of neem direct contact met ons op.

© 2019 | CMS & webdesign by Expooz